We hebben leuk nieuws
Deze vrijdag begint de grote vakantie, alvast een hele fijne vakantie allemaal
We vinden het super leuk om te kunnen vertellen dat we in de zomervakantie extra open gaan . En wel op elke zaterdag van 10.00 tot 14.00
De eerste zaterdag dat we open gaan is deze zaterdag 6 Juli
En dan zijn we dus elke zaterdag open tot en met zaterdag 17 augustus
Ook zijn we uiteraard elke woensdagmiddag open van 13.30 tot 16.00
Kom je ook gezellig langs?
We verkopen ook - koffie -Thee - frisdrank- koeken - chips voor een klein prijsje.
Kom gezellig dieren ontmoeten en aaien , ook is er altijd ruimte voor spelletjes en hebben we een zandbak.
Binnenkort krijgen we ook 2 biggetjes op de kinderboerderij
Zeg het voort en delen = lief
Tot snel

 

 

Denk aan het milieu, lever je gebruikt frituurvet gratis in bij Kinderboerderij Didam

Kinderboerderij Didam is begonnen met het inzamelen van gebruikte frituurvetten en -oliën in samenwerking met Green Oil Recycling. Frituurvet wordt helaas nog door veel mensen door het toilet gespoeld of bij het afval gegooid zonder dat er nagedacht wordt over de gevolgen voor het milieu.

 

Wat zijn de voordelen?

Door het inleveren van gebruikt frituurvet bij Kinderboerderij Didam draag je bij aan een schoner milieu en voorkom je dat het frituurvet in het riool belandt, wat schadelijk is voor het milieu. Green Oil Recycling recyclet het frituurvet waardoor het een nieuw duurzaam leven krijgt als biobrandstof. 100 liter frituurvet recyclen staat gelijk aan een CO2 besparing van 235 gereden kilometers! Hier kun je dus persoonlijk aan bijdragen.

 

Kinderboerderij Didam

Naast dat we samen een bijdrage leveren aan een schoner milieu, steunen we daarnaast ook Kinderboerderij Didam. Voor iedere volle kliko gebruikt frituurvet krijgt Kinderboerderij Didam 10% van de waarde.

 

Hoe werkt het?

Inleveren is simpel. Giet het afgekoelde frituurvet terug in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Sluit de fles goed en gooi deze vervolgens in de kliko bij ons op het terrein aan de Polstraat 2A. Het pad waar de kliko staat is overdag geopend, maar ’s avonds en ’s nachts afgesloten!

 

Wat kan ik inleveren?

  • Frituurvet vloeibaar
  • Frituurvet vast
  • Frituurolie
  • Overige plantaardige oliën

 

Wat kan ik nog meer doen?

Vraag je vrienden/familie of zij nog gebruikt frituurvet hebben liggen en vraag of je dit mag meenemen. Hiermee help je je vrienden en familie af van hun gebruikt frituurvet, waar ze je ongetwijfeld dankbaar voor zullen zijn!